Afvallen Met Shakes

Afvallen met shakes is dat mogelijk?

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. Ja en Nee!

Fabrikanten van proteïne shakes en maaltijdvervangende shakes beweren dat hun producten helpen lichaamsvet te verminderen of gewichtsverlies te bevorderen maar eiwit shakes zijn geen wondermiddel voor gewichtsverlies of het verbranden van vet.
Het vervangen van bepaalde maaltijden met eiwit shakes kan je inderdaad helpen met het verminderen van je dagelijkse calorieën, wat er dus voor kan zorgen dat je gewicht verliest met eiwit shakes. Echter als je alleen maar vertrouwt op eiwit shakes en regelmatig maaltijden hiermee vervangt zul je veel nutritionele voedingswaarden missen die je alleen in voedsel tegenkomt. En aangezien eiwit evengoed calorieën bevat, kan het teveel nuttigen van eiwit shakes in feite het verliezen van gewicht moeilijker maken.  Vooral als je eiwitshakes drinkt als aanvulling op je normale eetpatroon.

afvallen met shakes


In Combinatie Met Sport&Gezonde Voeding is Afvallen Met Shakes Effectief

De gemiddelde volwassene heeft 46 tot 56 gram eiwit per dag, afhankelijk van het gewicht en gezondheid. Zolang je genoeg gezond eet en ewitten binnen krijgt van natuurlijke voeding is het toevoegen van extra eiwitten hetzij door middel van eiwit shakes of andere bronnen onnodig.
Vergeet niet, dat de sleutel tot het verliezen van gewicht en vet, je meer calorieën moet verbranden dan je verbruikt. Kies gezonde voedingsmiddelen – zoals fruit, groenten, volle granen en magere eiwitbronnen en zorg dat je genoeg sport in je dagelijkse routine.

 

Je leert om minder te eten

Toch zijn maaltijdvervangende shakes en eiwit shakes een effectieve, gemakkelijke manier om kilo's te laten verdwijnen. Je leert op deze manier namelijk hoe je minder leert eten en snel en permanent gewicht kunt verliezen. en door middel van de juiste shake te gebruiken op het juiste moment kan je de stofwisseling stimuleren met 25% meer. Wie wilt dat nou niet?

afvallen met shakes

Het feit is, dat als je lichaamsvet wilt verliezen, je het ontbijt niet mag overslaan maar om bepaalde redenen kan je het te druk hebben om na te denken over calorieën en gezonde keuzes te maken. Daarom kan het drinken van een eiwit shake als ontbijt een eenvoudige, effectieve methode zijn voor snel afvallen. Zodra je de juiste proteine shake consumeert geef je je lichaam de voedingsstoffen die het nodig heeft en kan ook jij:

  • Stofwisseling verhogen met 25%.
  • Calorieën besparen door het vermijden van vet voedsel (als je een shake drinkt als ontbijt, kan je namelijk een gemiddelde van 400 calorieën per dag besparen).
  • Je houdt je bloedsuikerspiegel in balans waardoor je lichaam opgeslagen vetten verbranden
  • Je verhoogt je energie waarmee je je fysieke inspanning tegelijkertijd verhoogt en automatisch nog meer calorieën verbrand.

 

Waarom Werkt Afvallen Met Shakes Van Eiwitten?

Waarom werken maaltijdvervangers of eiwit shakes voor het ontbijt? Om het simpel te maken, gewichtsverlies treedt op wanneer je stofwisseling in beweging raakt en je meer calorieën verbrand dan dat je binnen krijgt. Als je bijvoorbeeld een 750+ calorie croissantje met jus'dorange vervangt door een 155-calorie eiwit shake bespaar je  minstens 595 calorieën per dag. En die resultaten zie je al snel als je in je badkamer op de weegschaal staat.

We kunnen niet altijd perfect bezig zijn dus verzekeren we ons zelf dat we voldoende calorieen binnen krijgen terwijl we leren hoe om volledig te kunnen eten. Eiwit shakes bevatten voedingsstoffen dat ons toestaat om op een veilige manier gewicht te verliezen. De meeste mensen houden van eiwitshakes omdat ze dan niet na hoeven te denken over eten, plannen van maaltijden of dure producten. U kunt ze ook zelf maken.

Om te beginnen, probeer dan een van mijn favoriete recepten: een geweldige mocha shake dat geweldig smaakt.

Fat-Burning Mocha Madness

In de blender:
– Mix ½ kop koud water (u kunt meer of minder water afhankelijk van de samenstelling toevoegen)
– Voeg 2 scoops chocolade-smaak eiwit poeder toe
– Voeg 1 theelepel oploskoffie toe
– Voeg 5 ijsblokjes toe om het wat dikker te maken
– Zet de blender 1minuut aan (je kunt het ook met een lepel roeren al zal het ijs dan niet goed gemengd zijn met de rest).

– Drink je zelf slank!

Mocha Eiwit Smoothie

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Afvallen Met Shakes, 5.0 out of 5 based on 1 rating