Eiwit Shakes/Proteine Shakes

Op de dag van vandaag zijn Eiwit Shakes voor gewichtsverlies heel populair. Sommige worden gebruikt als "de oplossing", terwijl anderen een onderdeel zijn van een dieet. Als je momenteel bezig bent om gewicht proberen te verliezen, dan zijn eiwit shakes enkele van de opties die je kan proberen. Maar werken eiwit shakes om af te vallen wel echt?


Wat zijn Proteine shakes/Eiwit Shakes ?


Eiwitshakes bestaan uit eiwitsupplementen die verkrijgbaar zijn in poedervorm. Eiwit shakes worden vaak geconsumeerd na een trainingsessie, zodat je beter kan herstellen door de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om zichzelf te herstellen. Eiwit Shake poeder wordt gemixed in water. Dit is de beste manier om af te vallen. De smaak valt dan helaas iets tegen dus je kan het ook mengen met melk voor een meer milkshake-achtige smaak. Als je van fruitsmoothies, kunt je ook fruit mengen met je proteine shake. Soja-eiwit en ei-eiwit zijn enkele van de eiwit supplementen die u kunt kiezen maar meestal word Whey of Caseine proteine aanbevolen.
eiwit poeder

Eiwit Shakes en Afvallen

Zowel proteine shake fabrikanten als consumenten beweren dat eiwit shakes wel degelijk kan helpen om die pondjes te verliezen. Dit is niet geheel onverrast aangezien eiwit essentieel is voor het opbouwen van spiermassa. Zoals je waarschijnlijk weet, kan spierontwikkeling een belangrijke bijdrage leveren aan gewichtsverlies, omdat de spieren namelijk helpen calorieën te verbranden, zelfs in een staat van rust. Helaas, bevat het voedsel van tegenwoordig weinig eiwitten maar hoog in koolhydraten en vetten. Een dergelijk dieet zal niet alleen het verhogen van uw lichaamsvet, maar ook je spieropbouw remmen.

Hoe gebruik je Proteine Shakes om af te vallen?


Als je proteine shakes wilt proberen om af te vallen dan is het het beste om je shake 2 maal per dag te drinken ter vervanging van 2 maaltijden. Dit is gemakkelijker als je 6 kleine maaltijden per dag eet. De beste tijd om proteïne shakes drinken is in de ochtend. In plaats van het starten van de dag met een groot ontbijt van pannenkoeken met vette spek, doe je goed om je dag te beginnen met een proteine shake. Verder is het ideaal om binnen een uur na het sporten een ​​eiwit shake te drinken.
Denk niet dat je geen andere vormen van eiwitten nodig hebt alleen maar omdat je al eiwit shakes binnen krijgt in je dieet. Eiwitten, worden het best verwerkt als het komt van een volledige voedingsbron. Voorbeelden van voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten zijn eieren, gevogelte, vis, melk, lam, rund, yoghurt, kaas, soja, tofu en nog veel meer. Eigenlijk is het ook zo dat als je eetpatroon al voldoende eiwitten bevat dat je niet altijd een shake hoeft te drinken. Een eiwit shake is niet meer dan een soort ondersteuning van een goeie voeding, je hebt het niet perse nodig maar het kan je wel degelijk helpen met je doel om af te vallen.  Het is ook belangrijk om te onthouden dat eiwit shakes alleen, je niet zullen helpen om af te vallen. Je moet nog sowieso regelmatig aan sport doen en uitkijken met wat je eet. Een goede start is om te stoppen met eten dat je vestmest zoals snoep, junkfood en frisdranken met suikers erin.

Proteine Shake

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Eiwit Shakes/Proteine Shakes, 5.0 out of 5 based on 1 rating