Gewicht Verliezen met Eiwit Shakes

afvallen met shakes

Eiwit shakes zijn een krachtig wapen in de "strijd tegen vettoename." Eiwit shakes spelen namelijk een belangrijke rol in het bereiken van een calorie-tekort en de ontwikkeling van vetverbranding door middel van droge spiermassa. Leren hoe je eiwit shakes kan integreren in een voedingspatroon zal gewichtsverlies zeer versnellen.

Wanneer het doel gewichtsverlies is, moeten twee strategieën worden toegepast om met succes vet te verliezen. Als eerst moet lichamelijke inspanning worden verhoogd en de manier waarop je eet moet worden aangepast. Een studie uit 2006 gepubliceerd in het 'American Journal of Clinical Nutrition, " verteld dat een dieet rijk in eiwitten en lager in koolydrathen een immens effect op gewichtsverlies had dus ook de vermindering van lichaamsvet. Het toevoegen van 1 of 2 eiwit shakes in uw voedingspatroon kan een zeer succesvolle strategie zijn om de consumptie van eiwitten te verhogen.

Eiwitten behouden spierweefsel wanneer je actief bent in een trainingsprogramma. Het behoud van mager spierweefsel leidt tot een strak en en getoned lichaam, terwijl gelijkertijd de stofwisseling verhoogd (hoe hoger de stofwisseling, hoe effectiever het lichaam vet verbrand). Eiwit kan ook helpen de eetlust te verminderen als ook vermindering van calorieen als je het gebruikt als een tussen de maaltijd snack. Snacken op koekjes, chips en andere vetrijke lekkernijen gedurende de dag is een belangrijke oorzaak van overmatige calorie-inname en dit is wat leidt tot gewichtstoename. Een shake met eiwitten kan dienen als een gezonder alternatief.

gewichtverlies met shakes

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Gewicht Verliezen met Eiwit Shakes, 5.0 out of 5 based on 1 rating